2010. augusztus 20., péntek

Joint Task Force Segédlet 10. rész

Urgent Arms küldetés (10-afg-2)



A kantinban O'Connell (OC) mellé válasszuk Medic-et (M) és a Mesterlövészünket (S).

Ez egy viszonylag nehezebb pálya, ezért érdemes lelkileg felkészülni:

  • A börtönben elég sok rab lesz, és amikor beérünk a központi épülethez, gyorsan le kell lőnünk a cella előtti rosszfiút, miközben bentről és az épület külső sarkai felől erősítés fog ránk rontani
  • Vannak civil járművek, és el lehet torlaszolni a bejáratot, de valószínűleg Cobra 11 lehanása előtt pont az előtte tartózkodókat fogja szétlőni, a barikáddal együtt.
  • Cobra 11 le fog zuhanni, érte a térkép új északi régiójában Pickett páncélosaival kell elmenni, miközben a célterület környéke tele lesz milicistákkal, dzsippekkel és T72-essel. Ezen felül valakinek ki kell majd szállnia és személyesen bemenni az erdőbe Cobra 11-ért, majd spuri vissza az északkeleti biztonságba.
  • A tábort egy rakétás kocsi fogja célba venni, amit RPG-s milicisták és T72 véd majd. Ügyesen le kell lőni a gyalogságot és kiiktatni a rakétást a hátsó ösvény segítségével.


Fékezd meg a lázadást

Szálljunk ki a járművekből hőseinkkel, és mindenki kapjon RPG-t. A börtön előtti régiót RPG-s, gránátos milicisták, dzsip és BMP-2 védi. Óvatosan közelítsük meg a börtönt, mert szinte minden épületében, és a törés mögött is egy rakás rab vár minket. A főbejáratnál BTR-80, géppuskafészek és aknavető van. Itt jól jöhet az APC-s támogatás, mivel a BTR-80 nem tud benne kárt tenni.

Érdemes az APC-nk kivételével mindenkit a délnyugati faluban elrejteni. Ott biztonságban lesznek, ha majd megindul az ellentámadás.

Igyekezzük kipucolni a helyet, de vigyázzunk, a központi épület bejárata elindítja a második fázist! Érdemes most elbarikádozni a bejáratot civil autókkal.

Amikor készen vagyunk. Menjünk az ajtóhoz, és azonnal szedjük le a cellaajtó előtti ellenséget, majd bánjunk el a többiekkel is. Arra is figyeljünk, hogy a főépület két oldaláról újabb támadók fognak jönni, hiába takarítottunk (szkriptelt). Ide vihetünk extra mesterlövészeket, hogy később a milicista hullámok ellen segítsenek.

Védd meg a börtönt

Érdemes az APC-t bevinni az első börtönudvarra, hogy segítsen a védekezésben.

Három hullámban T72-esek, BMP-2-esek és milicisták fogják támadni a börtönt. Ha elbarikádoztuk a bejárat környékét, jó esélyeink vannak.

Pickett hamarosan megjelenik északkeleten. Sajnos neki előbb az aknamezőt kell felszámolnia, csak úgy tud majd elindulni Cobra 11-ért. Megpróbálhatunk előre menni az északi pályavonal mentén, hogy közelebb legyünk a mentéshez. Használjuk bátran a füstöt és a kényszerített lövést a füstös célpontokra.

Eközben egy rakétás fog a börtöntől délkeletre lévő dombra felmenni, jelentős T72 és milicista kísérettel. Megpróbálhatjuk Picketékkel leszedni, de jó eséllyel tankot vesztünk. Másik alternatívaként OC-ék odakommandózhatják magukat és elintézhetik. Arra figyelni kell, hogy eközben továbbra is támadják majd milicisták a börtönt, ezáltal látóteret nyújtanak a rakétásnak!

Amikor Cobra 11 lezuhan mentsük meg őt Pickettékkel. FIGYELEM: ki kell menni hozzá gyalog! A célponttól keletre több RPG-s katona, T55 és BMP-2 lesz. Használjuk bátran a füstöt és a kényszerített lövést a füstös célpontokra. Ha nagyon lesérülnének a járműveink, ültessük át Picketet- beléjük, majd ő feljavítja.

Cobra 11-et szerencsére nem kell sehova beültetni. Vonuljunk vissza Picketékkel az északkeleti biztonságos részre.

Innen már csak azt a több tucat BMP-2-est, milicistát és T55-t kell elintézni, amik a börtön előtt kóricálnak. A stratégia lehet RPG-s vagy tankos is. Csak ki kell osonnunk újabb RPG adagért a délnyugati minibázisunkra. Esetleg vessünk be pár légicsapást is.

Küldetés teljesítve.

Nincsenek megjegyzések: