2010. augusztus 20., péntek

Joint Task Force Segédlet 8. rész

Ethernal Guard küldetés (08-bos-4)



A kantinban O'Connell (OC) mellé Oakley-t (OA) fogjuk kapni. Válasszuk ki a Medic-ünket (M) és a Mesterlövészünket (S).

Ez a pálya sétagalopp lesz az előzőhöz képest. Három általános megjegyzés tartozik ide:

  • A mesterlövészünk itt nagyon hasznos lesz. Számtalan épületben rejtőzik ellenséges milicia és mesterlövész. Óvatosan araszolgassunk
  • A repülőtér elfoglalása után találkozónk lesz északon, ahol Pickett csapata fog felbukkanni, de egyelőre nem irányíthatjuk őket. Ha elég gyorsak vagyunk időben odeérhetünk arra a parkos területre, ahol T72, önjáró tüzérség és milicisták találhatóak, és leszedhetjük a T72-t és a milicistákat annyira, hogy a kint csücsülő tank személyzet nem hal meg. Ha nem sikerül, ez a veszteség nem számolódik el a milyenkként.
  • A délkeleti híd környékét időben tisztítsuk meg, valamint vigyük oda a tankokat, mielőtt Cobra 11-et kiszabadítanánk, ugyanis a hídon több T72 és milicista fog áthaladni, amikkel az új rakétás kocsijaink nem fognak tudni elbánni. Szóba jöhet még barikádozás is, de vigyázzunk, hogy nehogy a rakétások a barikádot szétzúzzák.


Foglald el a vasútállomást és Lődd ki az orvlövészeket

Megjegyzés. Néha a orvlövészes mellékküldetés nem indul be, hogyha túl gyorsan kilőjük a mesterlövészeket, mielőtt észrevennének minket. Ilyenkor muszáj újratölteni.

Szálljunk ki a hősökkel a járművekből és mindenki kapjon RPG-t. Tisztítsuk meg a vasútállomástól délre eső területeket, majd foglaljuk el az állomást milicisták és T72-vel szemben.

Találkozz a páncélosokkal

Pickett fog visszajönni 3 páncélossal. Ahogy már fentebb írtam, ha jó ütemben érünk a megadott parkba, van esélyünk az ottani T72 és milicisták közül annyit kilőni, hogy a tankosok megússzák, de ez az esély minimális. Amint legyűrtük őket, vigyük biztonságba a tankokat begombolkozva a leszállópályához. Vigyázzunk, mert a templom környékén BTR-80 és milicisták valószínűek.

Arra vigyázzunk, hogyha a löveg melletti épületbe megyünk be, az egységeink hajlamosak rá pazarolni az RPG-jüket. Viszont a nyílt terepen kevés esélyük van. Párszor neki kellhet majd futni. Ügyeljünk továbbá az új rakétás kocsikra, mert ha ott tanyázunk a tüzérség mellett, game over.

Pusztítsd el a rakétatüzérséget

A jelölt ponton T72-re, BTR-80-ra, milicistákra és a két rakétakocsira számíthatunk. Óvatosan közelítsünk, mert ha más ellenségek meglátnak útközben, nekünk annyi.

Megjegyzés: Mint minden tüzérségnek, a rakétásoknak is van egy minimális távolsága, ahová nem tudnak támadni. Ha lehet, érdemes ide belépni, és a védőket innen elintézni ködülöttük.

FIGYELEM: Arra is ügyeljünk, hogy amint elfoglaljuk a TV állomást, az újonnan megjelenő délkeletí hid közelében megtámadhatják a mi kapott rakétásainkat, valamint a hídon át több T72 és milicista fog áthaladni. Lehetőleg készüljünk oda előre tankjainkkal vagy barikádjainkkal. A folyó közelében található néhány milicista, akik megtámadhatják a majdan megjelenő rakétásainkat. Pucoljuk ki őket, mielőtt bemegyünk a stúdióba.

Megjegyzés: előfordulhat, hogy miközben a civil járművekkel a hídhoz megyünk, a stúdió mellőli két BTR-80 elindul délnek megtámadni őket. Ha jó helyre tesszük Pickett-éket, később a TV ostrom kényelmesebb lesz.

Miután kiiktattuk, a TV stúdióból kell kiszabadítani Cobra 11-et. A stúdió körül BTR-80-ak, milicisták és tüzérség lesz. A támadás során megeshet, hogy a tüzérségi lövegekből kiszáll a legénység. Ha elintézzük őket is, máris lesz két saját lövegünk (viszont túlerőt jelenthetnek, ezért csak óvatosan). A folyópart mentén is felállíthatjuk őket, de sajnos nem fognak kellően beérni a gócpontokhoz. Ha nem akaródznának kiszállni, odaküldhetjük a saját APC-nket, majd az előző pályához hasonlóan kezdjük el amortizálni addig, amíg kiszállnak.

Gyűrd le az ellenállási gócokat

Az MRLS-ekkel haladjunk előre, de készüljünk, mert egy T72 és dzsip hátba támadhat.

A gócpontokat T72-esek, BTR-80-asok és milicisták védik. A rakétás egységeinkkel ez könnyen megy. Arra figyeljünk, hogy az északkeleti palota előtt több T72, milicista és két tüzérségi löveg található. Tisztítsuk meg a terepet és menjünk be az épületbe.

Sikeres küldetés.

Nincsenek megjegyzések: