2010. augusztus 23., hétfő

Joint Task Force Segédlet 11. rész

Ghost Promise küldetés (11-afg-3)



O'Connell (OC) és Oakley (OA) mellé válasszuk ki Medic-et (M) és a Mesterlövészt (S).

Ez a pálya relatíve könnyű, csupán két nehezebb pont van:

  • Az első, fennnsíkon lévő báziska elfoglalása után milicisták rontanak ránk, melyek közül 2 AA rakétáját megpróbálja majd elsütni az utánpótlás helikopterünkre. Őket S-sel szedjük le amilyen gyorsan csak tudjuk
  • A reptér végére SAS csapat fog leszállni, de esélyük sem lesz a pár tíz másodperc múlva odaérkező zsikla miatt. Igyekezzünk a trigger előtt terepjáróinkkal felvenni őket és gyorsan kihátrálni a reptéri bázisról. A megközelítés és problémás lehet, mert a reptérre vezető úton gyakran T72-k és zsilkák szoktak tanyázni.


Menekülj a rajtaütésből

Óvatosan a kocsikkal óvatosan kanyarodjunk az ösvény elé vigyázva a tankok lőtávjára.
Menjünk fel bázishoz és likvidáljunk mindenkit. A katonák nagy részét tegyük biztonságos távolságba, foglaljuk el a BMP-2 és az AA ágyút. S-sel áljunk készenlétbe az északi útnál és szedjük le az AA rakétás fickókat, amint lehet. A BMP-2 segíthet, de vigyázzunk az RPG-sekre és a BTR-80-asra. Egy szállító helikopter 6 ellenséget fog hozni, őket a légvédelmi ágyúk menet közben el tudják intézni.

Ha megvagyunk, könnyen elfoglalhatjuk a leszállópályát, viszont ügyeljünk a tüzérségi ágyúra és T55-re. A nagy reptér északra van, de útközben több T55, BTR-80 és zsilka fogja nehezíteni a dolgunkat. Érdemes a leszállópályánktól délnyugatra eső dombon elfoglalni a tüzérségi ágyút. A leszállópályán lesz egy sérült üres T55. Érdemes egy javító járművet rendelni, hogy bőséges RPG utánpótlást kapjunk. Ügyeljünk majd a Hind 24-re is.

FONTOS: Úgy néz ki, ezen a pályán is jöhet cirkáló rakéta OC-re!!!

Mentsd meg a SAS-okat

Az SAS leszállását akkor váltjuk ki, amikor áthaladunk a reptérre vezető dombok között. Érdemes az előtte lévő T55-ök, zsilka, BMP-2 és utasaik elintézésére. Ültessük be OC-jéket a kezdeti dzsipjeinkbe, és kivétlelesen hadjuk kint a géppuskást. Induljunk meg a reptértől délnyugatra eső sziklavonal mentén, közben intézzük el a mesterlövészt és dzsipet ami erre található. Hatoljunk be a bázisra a 6db SAS irányába és menjünk közel. Azonnal fele-fele arányban ültessük be őket a dzsipjeinkbe, majd hátráljunk ki a reptérről, s végül vigyük őket biztonságba. Érdemes az RPG-iket elkérni.

Foglald el a repteret

A reptéren több Zsilka, T55, milicista, dzsip, rakétás kocsi, mesterlövész és a fenti Hind található. A Hind ellen sajnos több AA rakétára lesz szükség. Óvatosan takarítsuk ki a repteret.

Ezután a küldetés az egyik közeli barlangbejárathoz irányít, amit géppuskás, aknavetős és milicisták védenek. Hatoljunk be a barlangba és intézzük el a bentieket is.

Sikeres küldetés.

Nincsenek megjegyzések: