2010. augusztus 23., hétfő

Joint Task Force Segédlet 15. rész

Fiery Star hadművelet (15-col-3)



O'Connell (OC) mellé válasszuk ki a Medic-et (M) és a Mesterlövészt (S). Attól függően, hogy korábban kit neveztünk ki, válasszunk ki plusz egy embert. Én egy Kommandóst vittem (K). A kommandóst neveljük a nehézfegyverek és a regeneráció irányába először.

A pálya az átlagosnál kicsit nehezebb a rengeteg fűben rejtőző ellenfél miatt.

A kezdő támadást követően menjünk a keleti ösvény irányába, és foglaljuk el a repteret. A reptér déli végét gerillák és légvédelmi ágyú védi. A reptér északi végét BMP-3 védi a szokásos gerillákkal.

A reptér elfoglalását egy tucat gerilla és Hind ellentámadás követi. Mivel biztosan nem lesz még AA rakétánk, rendeljünk egy légvédelmi járgányt. Próbáljuk meg a repteret nem elveszteni, mert újabb erősítést hív a gép. Ez az ellentámadás a pálya legmacerásabb része. Igyekezzünk az RPG-s csávókat kiiktatni, hogy ne sérüljön az AA járgány - szükség lesz a HP-re a helikopter ellen.

A megjelölt opcionális helyen egy üres javítókocsi van némi gerilla kísérettel. Menjünk oda, de figyeljünk az erdőben rejtőző gerillákra útközben. Ha kitakarítottunk a javítókocsiig, vigyük a dzsipjeinket és a javító kocsit a reptér biztonságos szegletébe. (Mivel nincsenek mérnök a javítókocsiban, rendeljünk egy párat, ha javítgatni szeretnénk vagy RPG-t venni.)

A kiképzőtábort ket tucat gerilla (!), BMP-3, dzsip, Hind védi. Érdemes a déli oldal felől kerülni. Van itt még egy nagyon lesérült T55 amit meg lehet javíttatni a szerelőkocsi odavitelével. Találunk ott még RPG-t és AA rakétát is. Vigyázzunk, mert a gerillák csapatostól megindulnak, ha megtámadjuk őket. Esetleg vigyük oda a légvédelmi járművünket is (de óvjuk az RPG-sektől).

Végezz a menekülő tábornokkal

A tábornok kishelikopterre fog szállni, amint megközelítjük a helyzetét. Érdemes AA kocsit odavinni. Figyeljünk az Wa50 Wherewolfra, T90-re és a tüzérségre itt. Ne a hegyen lévő átjárónál keljünk át, mert nem fogunk a menekülő útjába érni, hanem kerüljünk nyugat felől. Sajnos 1 AA kocsi nem elég, ezért vigyünk legalább egy páncélozott dzsipet.

A nyugati falut Wa50 Wherewolf (a Harrier párja), aknavetők, légvédelmi ágyúk, gerillák, dzsipek, T90-es védik. Ha megközelítjük, három teherautó fog elindulni, amit próbáljunk meg le-RPG-zni (2 x 150 vagy 2 x 187.5 kell). A falu közepére érve újabb helikopteren gerillák, T90 és BMP-3-asok személyében jönnek.

Amint megtisztítottuk mindkét labort, az északnyugati kastélyba kell feljutni. Útközben tüzérség, gerillák, Hind 24, valamint üres BMP-3 lesz. Érdemes a folyó déli partjáról megaprítani a tüzérséget. Itt lesz majd egy BMP-3, valamint felszerelés, amiből RPG-ket és a Hind legyőzéséhez AA rakétát tudunk felvenni. A palotát gerillák, mesterlövészek, Wherewolf és T90 védi. A kacskaringós út miatt nem lesz jó rálátásunk a palotára.

Amint feljutottunk a palotához, sikeres küldetés.

Nincsenek megjegyzések: