2010. augusztus 23., hétfő

Joint Task Force Segédlet 13. rész

Vigilant Arms hadművelet (13-col-1)



O'Connell (OC) és Oakley (OA) mellé válasszuk ki Medic-et (M) és a Mesterlövészt (S).

Ez a pálya közepesen nehéz. Sokat fogunk araszolni a T72-ők, bunkerek, tüzérség és zsilkák miatt, amelyeket sajnos a felszíni görbületek miatt gyakran nem fogunk meglátni időben.

A pálya legelején a csónakokkal nagy ívben kerüljük, és ne egyenesen a leszállóhely felé induljunk a PT hajó miatt. A Harrier-rrel kényelmesen elintézhetjük őt és a Hind-et. A reptérnél kapunk ajándékba egy üres T90-est és felderítő helikoptert. A part mentén lesz továbbá egy üres T72 is.

A reptér átvétele után óvatosan haladjunk a célterület felé. Tisztítgassuk meg a terepet.

A megfeneklett teherhajóhoz is kicsónakozhatunk, de számítsunk gerillákra és lőszerre. A Harrier-ünket pár helyen, ahol nincs légvédelem, kényelmesen bevethetjük a tankok ellen: a gépágyúval előbb-utóbb felaprítja azokat.

Fogd el a gerillaparancsnokot

A dombtetőn lévő bunkerek megtisztítására remek a Harrier, de vigyázzunk a légvédelmi egységekre ugyanitt, valamint a célbunker környékén lévő Ka 50 Wherewolf-ra, ami könnyen elpusztíthatja a Harrierünket.

Ha elintéztük a bunker körüli T72 és zsilka védelmet. A tábornok menekülőre fogja az északi úton. Őt már könnyű kilőni, csak érkezzünk időben. A Harrier itt is kényelmes munkát tud végezni.

Megjegyzés. A saját cirkálórakéta hajlamos ezen a terepen jóval mellé lőni.

Nincsenek megjegyzések: