2010. augusztus 20., péntek

Joint Task Force Segédlet 9. rész

Inverse Harvest küldetés (09-afg-1)



Rövid, de igazi kommandós küldetés, amin csak O'Connell (OC) vesz részt tisztjeinkből. A közepesnél egy kicsit nehezebb pálya az alábbi három okból:

  • A túszok lelövésének megakadályozása nehézkes tud lenni. Nem mindig tud az ember időben berohanni.
  • Az olajtartályokat fel akarja majd robbantani egy fegyvertelen furgon, ha elég gyorsak vagyunk, még a kerítés közelében ki tudjuk lőni egy RPG-vel, minimális kárt okozva.
  • A szállítóhajó és a közeli radarállomás aknavetősöket tartalmaz, s a milicisták megindulnak, ha megtámadjuk őket.


Mentsük meg a túszokat

Óvatosan, az egyetlen medic-ünkre vigyázva hatoljunk be a lépcső tetején lévő épületbe. Elegendő, ha csak OC-t küldjük be. Simán elbánik az ott lévő öt milicistával. Hatástalanítsuk a kommandóssal a bombát.

Tisztítsuk meg a platformot a híd előttig.

Itt mentsünk.

A túszok kiszabadítása nem egyszerű, nem lesz időnk és helyünk az ajtóból eszedegetni a rosszarcúakat odabent. Előbb-utóbb be kell rohanni. Sajnos ez kicsit próba szerencse, de megoldható veszteség nélkül. Mentegessünk.

Ha mindenki megvan, kísérjük a túszokat a helikopterig, majd egyesüljünk az új csapattal. Adjunk OC-nek egy RPG-t. A mesterlövészekkel előre lassan haladjunk a szárazföldre vezető hídon. A két oldalt közvetlen tározó tetejéről szedjük le a ellenséget. A híd lejárata körül egy több géppuskás furgon járőrözik, és esélyes, hogy néhány milicista felrohan a hídra. Érdemes kicsit visszább vonulni, mert a furgonok a partra is kihajthatnak.

Biztosítsd a silókat

FIGYELEM: nagyjából a hídról való lelépcsőzés indítja a furgonos támadást. Próbáljuk meg OC-vel átrohanni a telepen, és lőjük ki a kocsit, amint az befordult a kerítésnél (egyébként tutira mellélő OC). A silók így nem robbannak fel, csak megsérülnek.

Keresd tovább Novikovot

A délkeleti szigetcsúcson lévő helikopter leszállót is ki lehet takarítani a milicistáktól.

Ő az északi teherhajó gyomrában lesz. Óvatosan tisztítsuk meg a környékét, sok a milicista és néhány géppuskás furgon is várható. Elvileg OC és a két mesterlövész kényelmesen el tud bánni velük. A gránátvetősök a hajó melletti két bejárat környékén, illetve a tengerbe kinyúló móló végén találhatóak.

Gyógyuljunk fel és óvatosan menjünk be a hajó gyomrába, és intézzük el az ottani milicistákat.

Sikeres küldetés.

Nincsenek megjegyzések: