2010. augusztus 24., kedd

Joint Task Force Segédlet 18. rész

Silent Hope hadművelet (18-irq-3)



O'Connell (OC) mellé válasszuk Medic-et (M) és Mesterlövészt (S).

Ez a pálya közepensen nehéz. Lesz benne egy többfrontos páncélos támadás, de szerencsére a hidaknál civil járművekkel kiblokkolható.

Gombolkozzunk be, adjunk OC-éknek RPG-t, majd induljunk meg a tüzérség, T55, gerillák és Hind felé.

A három tüzérségi ágyú megsemmisítését követően Hind, T55-ösök fognak megindulni a két célpontunk felé. Vigyük a légvédelmi kocsikat is.

Vigyázzunk a terepre, mert hajlamos elakadni az RPG.

A város északnyugati részében és a két célterület között félúton tüzérség várható. A palota körül T72, T55, kettő BMP-2 és RPG-s gerillák lesznek.

Közben a többiekkel sunnyogjunk el a déli pályaszélen kelet felé, ahol lesz egy leszállópálya.

Takarítsuk ki a környéket, de mielőtt elfoglalnánk a célpontokat, barikádozzuk el a folyón lévő három hidat civil járművekkel, és vigyük a közelükbe a légvédelmi kocsijainkat. Arra ügyeljünk, hogy a nyugati hidat csak azután barikádozzuk el miután a TV-s kocsi áthaladt, különben ottragad és könnyen sérül a jövendő támadásokban. Ugyanez igaz arra az esetre is, amikor majd meg kell őket menteni az északnyugati fennsíkon. Visszafelé nyissuk ki a barikádot, különben szintén ők is ottragadnak.

Gyárkatasztrófa
Vigyünk oda a három, egy személyes és begombolt dzsipet, és pozícionáljuk úgy, hogy a mérgező ködön kívül álljunk le. Menjünk be a dolgozókért és óvatosan ültessük be a dzsipekbe. Majd aztán pucolás vissza a reptérhez. Ha jól pozícionálunk, nem kell gázmaszk sem. Ügyeljünk, hogy így nem fogjuk tudni elvinni az összeset egyszerre, mert a civil nem fog a géppuskás ülésbe ülni.

Mentsd meg a stábot

Kommandózzunk oda a célhelyre és mentsük meg stábot. Hagyjuk, hogy a TV kocsi átjusson a blokádon.

A megmentés után gyorsan zárjuk le a hidakat és helyezzük el a középsé régióban a légvédelmi kocsijainkat. Hind-ek, Wherewolfok, dzsipek, gyalogosok, T72-k, BMP-2-k és T55-ők várhatók. Ezeket utána kényelmesen le-RPG-zhetjük. A helikopterek ellen pedig álljunk a követségtől északra fekvő útra, onnan hárman kényelmesen leszedik a támadókat.

Emlékeztető: A tankokból S-sel lőjük ki a toronygéppuskást, így sokkal később vesznek észre minket. Elég kitartással a dzsipekből is kivarázsolhatunk mindenkit, ha kézifegyverekkel rájuk támadunk (csak S-sel támadva hajlamos 1-2 benne maradni és nem kibújni).

Foglaljuk el a kiképzőtábort

furgonok, tüzérség, rakétás tüzérség, RPG-s és AA-s gerillák lesznek. A rossz láthatóság miatt kicsit nehéz dolgunk lesz. Akit lehet, csaljunk a hídhoz. Vigyázzunk, a rakétás tüzérség elér a folyón túlra is. Ha nagyon nem boldogulunk, próbáljunk meg lopakodó bomobázót kérni a kiképzőtáborra.

Ha kilőttük a furgonokat, óvatosan foglaljuk el a tábort.

Sikeres küldetés!

Nincsenek megjegyzések: