2010. augusztus 23., hétfő

Joint Task Force Segédlet 16. rész

Quick Wind hadművelet (16-irq-1)



O'Connell (OC) mellé válasszuk ki a Medic-et (M) és a Mesterlövészt (S).

Ez a játék legnehezebb pályája.

Kísérd a limuzint.

Ez a küldetésrész kommandózva nagyon nehéz. Épp, hogy elég RPG-nk lesz és géppuskatűz fog érni minket.
Ehhez szedjünk ki minden hőst a járműből és lássuk el őket RPG-kkel. Kezdjünk el rohanni a cél épület felé. A célépülettől délre és északra egy géppuskás dzsip, majd délről egy BMP2 és három dzsip, végül északról mégegy dzsip fog ránk rontani. A cél a járművek minél hamarabbi kiiktatása, hogy a limuzin minél kevesebb nagykaliberű tüzet kapjon. A visszaút már sima. Ezt a részt valószínűleg sokszor fogjuk újrapróbálni, mivel a BMP-2-höz 4x150 tűzerő kell sajnos, valamint az RPG mellémehet. Ha elintéztük a főbb támadókat, a limuzun visszatér a követségre. Ha nagyon sérülnének hőseink, terelésnek oda lehet vinni az egyik dzsipünket begombolva.

A követséggel ezután nem kell törődni, elvileg fel tudják tartóztatni a támadóikat. De a légvédelmet hagyjuk ott.

Semmisítsd meg az légelhárító rakétás kocsikat

A repteret egy T55, géppuskafészek és néhány gerilla védi. Érdemes odavinni a tankot odavinni a SAM-ek egyszerűbb elintézéséhez (kevesebb RPG fogy).

Induljunk a reptér felé, és lőjük ki a SAM kocsikat és gerillákat.

A reptér elfoglalása után azonnal rendeljünk három Apache-ot (egy kicsit várjunk, még megjön a pénz), amennyit csak bírunk. A későbbi konvojokat csak ezekkel tudjuk emberveszteség nélkül (bár komoly sérülések által) megállítani. A javító egységet úgy helyezzük el, hogy kényelmesen elférjen a helikopter javításra.

Északabbra, az épületek között két Hind 24 fog járőrözni.

Vegyünk 3 AA rakétát vagy készüljünk fel az AA kocsink használatához. Az Apache-okat tartogassuk akkorra, amikor megindul a hadoszlop. Vigyázzunk a hídnál eleve ott lévő három zsilkára, egy légelhárító ágyúra és javító kocsira. Elvileg légelhárító rakétás csávók nem lesznek.

A híd felé több T72 járőrözik.

Először a délebbre eső úton fog egy konvoj áthaladni, majd tőle északabbra másik kettő, végül délebbre 2 teherautós 2 zsilkával. Csak kb. 1 percünk lesz a konvoly megindulásáig.

Próbáljuk az Apache-okkal először a zsilkákat támadni, utána a teherautókat. A T55-ösök maradjanak legutoljára. Elvileg meg lehet próbálni besegíteni a földről RPG-kkel, de nagyon nehéz a mikromenedzselése. Az Apache-ok elvileg képesek rá. Arra ügyeljünk, hogy nem lesz időnk javítani a két hullám között, ezért a kevésbé sérült Apache-csal támadjuk a következő zsilkát. Ügyeljünk a lőszermennyiségre is, két támadás között menjünk vissza tápolni.

Sűrűn mentsünk!

Ha jól időzítünk és felváltva javítani küldjük az Apache-okat, megtisztíthatjuk a híd környékét a zsilkáktól a konvoj előtt.

Tisztítsd meg a túlsó partot

Ha végeztünk a konvojjal, onnantól sétagalopp. A híd túlfelén lévő egységeket kell megölni. Vigyázzunk a SAM kocsira, három T72-tankra, kettő zsilkára, egy Hind-re és gerillákra. Ide már hőseinkkel menjünk csak. Érdemes felvinni hozzájuk pár RPG-t tartalékba.

Sikeres küldetés!

Nincsenek megjegyzések: